Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Mésér sabungkus Pél Tabex online - 100 pél


Harita customer

Dumasar pedaran 32
75%
(24)
3%
(1)
3%
(1)
9%
(3)
9%
(3)
I
Ryna

Salve, qualcuno potrebbe dirmi quanti tempo ci vuole prima che arrivi il Tabex, grazie

D
Deborah Willis
Éta hasil!

Pausahaan ieu reputable sareng nuturkeun! Mun anjeun serius ngeunaan quitting meunang Tabex kiwari! Jeung meuli ti pausahaan ieu!

A
Andrea L
Palayanan Palanggan Alus sareng Tabex Éféktif!

layanan palanggan téh alus sarta jadi kalawan Tabex. bantosan ageung pikeun perjalanan kuring henteu ngaroko! hatur nuhun!

M
Martina Bukovski
Tina

Pozdrav! Naha anjeun naručiti ovaj proizvod? Ali tako da preuzimam pouzećem.

hi, mangga surélék urang di [email dijaga] sangkan bisa mantuan anjeun. hatur nuhun!

S
Sandra Schlindwein
Tungtungna delivrred

Saatos 30 e-mail, sateuacan urang angkat ka pulisi, sareng 4 bulan ti saprak pangmayaran order kami nampi pesenan.

hatur nuhun sareng hapunten ieu, sandra. aya hal anu urang henteu tiasa ngendalikeun. bungah anjeun ngagaduhan barangna ayeuna. Wilujeng siang!

harga diobral € 36,99 harga biasa

€ 39,99

Hoyong ngaleungitkeun kecanduan anjeun ngan dina 25 dinten?

Pesen Tabex asli kami dinten ayeuna! Dihasilkeun di Polandia sareng dikirim ka sadunya, kalebet Amérika Serikat.

Kanggo kaseueuran tukang ngarokok hiji bungkus kedah cekap pikeun kaluar tina kabiasaan goréng na.

Upami anjeun ngaroko sababaraha bungkus per dinten atanapi parantos ngaroko sababaraha dasawarsa nasihat kami bakal mesen dua bungkus sareng nuturkeun jadwal 50 dinten tibatan 25 dinten hiji.

Gratis pengiriman di seluruh dunya pikeun pesenan henteu langkung ageung ti 2 bungkus! 



Kéngingkeun e-book anu saé ieu nalika mesen!

Buku ieu bakal ngabantosan anjeun ningali sagala kabohongan ngeunaan bako anu anjeun percanten salami taun ngaroko,

Éta ogé ngabantosan anjeun pikeun siap sacara mental sareng masihan anjeun tip tip sareng trik pikeun ngalangkungan bagian anu paling parah; minggu kahiji éta.