Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Dipersonalisasi Tabex.Expert Gift E-Card


Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
harga biasa € 34,99

Naha sahabat anjeun atanapi anggota kulawarga anjeun masih ngaroko?

Hirup séhat parantos penting, tapi ayeuna bahkan langkung ti kantos.

Naon kado anu langkung saé pikeun jalma anu anjeun resep kado kasihatan sareng nincak kecanduan?

Kartu kado éléktronik kami aya dina opat pecahan:

  1. EUR 10 (Diskon dina urutan)
  2. eur 20  (Diskon dina urutan)
  3. EUR 34,99 (hiji bungkus Tabex gratis)
  4. EUR 69,98 (dua bungkus gratis Tabex)

Jalma-jalma panginten parantos ngémutan ngeunaan resolusi taun anyarna sareng kaseueuran perokok lirén dina daptar éta.

Email anu ngandung gambar visual sareng tautan kana presentasi online kartu anu interaktif dikirim ka Alamat email anjeun saatos pamayaranna diolah.

Urang bakal pasihkeun kana kreativitas anjeun kumaha cara nyerahkeun ogé panarima akhir :) 



Kéngingkeun e-book anu saé ieu nalika mesen!

Buku ieu bakal ngabantosan anjeun ningali sagala kabohongan ngeunaan bako anu anjeun percanten salami taun ngaroko,

Éta ogé ngabantosan anjeun pikeun siap sacara mental sareng masihan anjeun tip tip sareng trik pikeun ngalangkungan bagian anu paling parah; minggu kahiji éta.