Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

kawijakan pengiriman barang

Éta tanggung jawab anjeun pikeun terang upami produk anu anjeun mesen diidinan diimpor ka nagara anjeun.

Anjeun tiasa milih pikeun kiriman anu dilacak atanapi henteu dilacak. Pengiriman barang anu teu ditumpuk gratis pikeun pesenan anu henteu langkung ageung ti dua bungkus.

Kami henteu nawiskeun pengembalian dana kanggo kiriman anu teu ditumpes.