Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

kawijakan ngabalikeun duit

mulih
Kawijakan urang salami 30 dinten. Upami 30 dinten parantos kalangkung ti saprak anjeun ngagaleuh, hanjakalna, kami moal tiasa nawiskeun anjeun ngabalikeun duit atanapi tukeur.

Kami henteu nawiskeun pengembalian dana kanggo kiriman anu teu ditumpes.

Janten layak pikeun balik deui a, item anjeun kudu jadi henteu kapake sarta dina kaayaan anu sarua nu narima eta. Ogé kudu di bungkusan aslina.

Sababaraha jenis barang anu dibebaskeun tina keur balik. barang perishable kayaning dahareun, kembang, koran atawa majalah teu bisa balik. Simkuring oge teu nampa produk anu barang intim atanapi Saniter, bahan picilakaeun, atawa cair kaduruk atawa gas.

Pikeun ngalengkepan anjeun balik deui, urang merlukeun hiji resi atanapi bukti pameseran.

Mangga ulah ngintunkeun pameseran Anjeun deui produsén.

Kami henteu nampi barang anu henteu dina kaayaan aslina rusak atanapi leungit bagian kusabab alesan henteu kusabab kasalahan urang atanapi barang anu dikintunkeun langkung ti 30 dinten saatos kiriman

Refunds (lamun lumaku)
Sakali anjeun balik deui geus narima sarta inspected, urang bakal dikirim anjeun hiji email ngabéjaan yén kami geus narima item anjeun balik. Urang ogé bakal ngabéjaan tina persetujuan atanapi tampikan ti ngabalikeun duit Anjeun.

Mun anjeun disatujuan, teras ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis jadi dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda aslina pembayaran, dina jumlah nu tangtu poé.

Telat atanapi leungit refunds (lamun lumaku)
Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit hiji acan, mimitina pariksa akun bank anjeun deui.
Lajeng ngahubungan parusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha waktu sateuacan ngabalikeun duit anjeun sacara resmi dipasang.

Salajengna ngahubungan bank Anjeun. Aya mindeng sababaraha waktu pengolahan saméméh ngabalikeun duit keur dipasang.

Lamun geus rengse sadayana ieu jeung anjeun masih teu nampi ngabalikeun duit anjeun acan, mangga ngahubungan kami di [email dijaga]

Diobral Item (lamun lumaku)
Ngan barang harga biasa tiasa dikaluarkeun, hanjakalna, barang jual moal tiasa dikembalikan.

Séntral (lamun lumaku)
Kami ukur ngagentos barang-barang upami aranjeunna rusak atanapi rusak. Upami anjeun kedah tukeur pikeun item anu sami, kirimkeun ka kami email di [email dijaga] pikeun parentah salajengna.

hadiah
Mun item nu ieu ditandaan salaku kado hiji lamun dibeuli shipped langsung ka anjeun, anjeun bakal nampa hiji kiridit kado keur nilai anjeun mulang. Sakali item balik geus narima, sertipikat kado bakal mailed ka anjeun.

Mun item nu teu ditandaan salaku kado hiji lamun dibeuli, atawa giver kado tadi ordo shipped ka diri masihan ka anjeun engké, urang bakal dikirim ngabalikeun duit ka giver kado na anjeunna bakal manggihan ngeunaan anjeun mulang.

Balanja
Pikeun balikkeun produk anjeun, kirimkeun email ka [email dijaga] pikeun parentah salajengna.

Anjeun bakal jawab Mayar pikeun waragad pengiriman barang sorangan pikeun balik item anjeun. waragad pengiriman barang anu non-refundable. Lamun nampi ngabalikeun duit a, biaya pengiriman barang balik bakal deducted ti ngabalikeun duit Anjeun.

Gumantung kana dimana anjeun cicing, waktu butuh pikeun produk Anjeun disilihtukeurkeun ngahontal anjeun, bisa rupa-rupa.

Upami anjeun ngirimkeun barang langkung ti EUR 75, anjeun kedah ngémutan nganggo jasa pengiriman barang anu tiasa dilacak atanapi mésér asuransi pengiriman. Kami henteu ngajamin yén kami bakal nampi barang anu anjeun balikeun.