Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Pangiriman deui


Jasa pos tetep endah kuring!

Sajumlah pesenan dikirim ka 'alamat pangirim' tibatan 'alamat panarima'. Konsumén anu kalibet parantos dibéjaan sareng paréntahna bakal dikirim deui minggu ieu.

Hapunten kami anu tulus pikeun ieu, kami ayeuna ngalaksanakeun parobihan pikeun nyegah ieu kajantenan deui.

Entong ngantosan deui

Anjeun moal aya di situs ieu upami anjeun teu gaduh hasrat hirup bebas haseup.

Pesen Tabex anjeun ayeuna!

koméntar 0

  • Teu acan aya koméntar. Janten anu pangheulana masihan koméntar kana tulisan ieu!

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar