Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Kami ogé nawiskeun kartu kado Tabex!


Liburan bakal datang, waktos anu sampurna pikeun masihan hadiah pikeun anu dipikacinta,

Tingali naon anu dibawa Santa! Liburan bakal datang, waktos anu sampurna pikeun masihan hadiah pikeun anu dipikacinta, Ogé, sareng taun énggal caket, seueur perokok bakal (deui) kalebet dina resolusi taun anyarna. Naha anjeun masih dikurilingan ku jalma anu dipikacinta anu masih ngaroko? Ieu bakal janten ide kado anu hadé pikeun aranjeunna. Kami nawiskeun kartu dina sababaraha nilai, janten aya anu cocog pikeun dompét naon waé.

Pesen kartu kado anjeun di dieu!

Entong ngantosan deui

Anjeun moal aya di situs ieu upami anjeun teu gaduh hasrat hirup bebas haseup.

Pesen Tabex anjeun ayeuna!

koméntar 0

  • Teu acan aya koméntar. Janten anu pangheulana masihan koméntar kana tulisan ieu!

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar