Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Studi klinis ngeunaan Tabex


Studi Klinis ngeunaan efektivitas Tabex

Sitisin Tabex parantos diuji sacara klinis dina sajumlah pasién. Stoyanov S. Sareng Yanachkova M. Salah sahiji panyipta Cytisine diajar 70 sukarelawan kalayan kaahlian panjang dina gencatan patempuran roko sareng mendakan yén 57 persén pasién lirén ngarokok di 31.4 persén hasilna parsial: pangirangan roko ngaroko ti 20-30 ka 3-4 per poé. Hasilna négatip dina 11 persén pasién anu disababkeun ku mimiti lirénna Tabex: sateuacan dinten ka 3 terapi - sajumlah waktos diperyogikeun pikeun jenuh organisme kalayan sitisin. Dina grup kadua 17 perokok anu ngagaduhan panyakit akut, administrasi Tabex sasarengan sareng antipsikotik, antidepresan sareng insulin maréntahkeun 5 pasién pikeun lirén ngaroko sareng panurunan anu ngainduksi. 

Akibatna tabex henteu bersosialisasi resep kana pangobatan anu ditampi ku kelompok pasién. Vlaev S. Et al. Mertimbangkeun kasempetan pikeun ngendalikeun gejala déprési dina lima pasién anu depresi psikogenik sareng périodik dina dosis Tabex sareng aplikasi. Tabex dilaksanakeun sacara bertahap ningkatkeun dosis, dosis harian maksimum nyaéta 15 mg. A réduksi gancang tina gejala déprési, pamutahiran pasien kalayan déprési réaktif anu dicandak dina akhir minggu ka-XNUMX. Dina penderita déprési périodik - ti akhir minggu kadua. Salaku hasilna, ketegangan batin sareng panurunan tingkat tekanan darah anu alit ditonjolkeun. 

Pangaruh antidepresan ubar dijelaskeun kalayan ningkatna tingkat katékolamin, khususna adrenalin anu diréduksi di pasién anu déprési. Pangaruh adrenostimulasi Tabex parantos dipikaterang lami pisan, nanging kagiatan antidepresan na dilaporkeun ku Antonov L. Sareng V. Velkov. Pangaruh tina pangobatan sareng Tabex cytisine di Rumah Sakit Friedrichsheim di Berlin nunjukkeun panurunan jumlah perokok anu parantos lirén ngaroko sareng Tabex cytisine. Peta antidepresan dikonfirmasi ku psychosis di 2 pasién anu nampi sitisin Tabex dina kaayaan remisi. 

Hasilna mirip pisan ngagunakeun psikoforin antidepresan pasien. Statistik ieu dikonfirmasi ku Stoyanov sareng Yanachkova di penderita jiwa. Panulis nyatakeun yén semacam déprési cocog pikeun terapi Tabex kalayan kanaékan dosis sadidinten anu cukup ati-ati. Paun D. Sareng Franze J. Ti Rumah Sakit Friedrichscheim di Berlin nalungtik hasiat terapi Tabex dina 266 perokok, ku ngabandingkeun sareng 239 kelompok plasebo. Hasil dituturkeun dina minggu ka 4, kadalapan, katilu belas sareng 26 saatos nganggo Tabex.

Pasien kalayan niat serius pikeun nyerah ngaroko gaduh prioritas. Dina minggu kadalapan, 55% pasien anu diubaran ku Tabex parantos lirén ngaroko, persén ieu turunna janten 26% dina akhir minggu 26. Para résidivis dina kelompok poko parantos turun dua kali jumlah rokok anu dikonsumsi. Panulis nunjukkeun hasil anu luar biasa tina anu diubaran ku Tabex upami dibandingkeun sareng kelompok anu diubaran ku plasebo sareng ogé nyimpulkeun yén Tabex tiasa hasil nalika sabar ngagaduhan niat serius pikeun nyerah ngaroko. Panilitian klinis ngeunaan Tabex ogé dilakukeun ku Tabex anu dipasihkeun ka 366 perokok sareng hépatitis sareng 239 pasién anu dirawat kalayan plasebo.

Saatos réngsé waé, 55% pasién nyerah ngaroko, sareng kelompok ogé plasebo aya hasilna ngan 34 persén. Kaluar 230 perokok sareng bronchitis diubaran ku Tabex 85% nyerah ngaroko sareng Tabex dina akhir minggu ka-4, sareng saatos dalapan minggu - 66% sareng saatos 23 bulan - 46%. Hasil ieu parantos seueur didaptarkeun sareng dimangpaatkeun dina studi klinis salajengna. Tabéks sitisin Tabex janten langkung seueur paménta kusabab kauntungan kaséhatan anu aman sareng langkung séhat anu disayogikeun dibandingkeun suplemen gizi dumasar nikotin. Ieu mangrupikeun ubar sareng Tabex Cytisine dina kelompok résiko perokok di Berlin sareng Potsdam.

Schmidt F. Dilaksanakeun uji coba jumlah tina 14 ubar pikeun tukang ngaroko taun 1975 ku cara ékspérimén dikontrol plasebo buta dua kali. Tabex dipasihkeun ka 181 pasien sacara umum. Hasil nunjukkeun yén pasién anu diubaran ku Tabex ngagaduhan paningkatan anu optimal. 103 pasién nyerah ngaroko saatos 3 bulan persén ieu numana turun janten 38%. Tabex dituturkeun ku ngamangpaatkeun ubar niperli, atabaco, citotal, unilobin, kalium klorida, kalium granulate, kalium sitrat, nicobrevin, targofagine, sareng sadayana Sadaya sukarelawan anu ditampi ku email cara ngagunakeun Tabex pikeun nyingkahan pangaruh kaayaan extrapharmacological sabab hasilna dirékam ku pasién nyalira dina bentuk patarosan tiasa dipercaya.

Urang tiasa narik kasimpulan umum ngeunaan kautamaan terapi Tabex: Pangobatan Tabex dianalisis kana 1045 sukarelawan sareng dibandingkeun sareng 400 pasién anu dirawat plasebo sareng 1500 pasien anu diubaran ku sababaraha ubar anti roko anu sanés. Hasil anu diala nunjukkeun yén 55 ka 76% pasien anu diubaran ku Tabex nyerah ngaroko. Perséntase anu umum ieu tina sababaraha rupa panilitian penting sacara statistik sareng ku sabab éta langkung ageung tibatan persiapan anu sanésna dibandingkeun. Tabex nunjukkeun pangaruh maksimal kana panyakit paru-paru kronis anu aya hubunganana sareng ngarokok berkepanjangan, ogé pikeun penderita panyakit jiwa anu sipat déprési.

Teu aya épék ngarugikeun serius anu parantos dipanggihan ku ngamangpaatkeun Tabex Cytisine. Perbaikan anu saé pikeun kaayaan umum pasien diperhatoskeun kusabab nikotin panghentian. Catetan: Mangpaat siklus 2 bulan. Pasén anu ngalalaworakeun sapanjang kelas kahiji kedah ngulang kursus dina bulan kadua.

(Tabex sok disarankeun dibonceng dua kali pikeun kauntungan maksimum). Upami ieu gagal ngulang kursus dina interval 4 dugi 5 sasih nalika ngalakukeun usaha sadar pikeun ngeureunkeun ngaroko sareng Tabex di antawisna. 

Maca deui

Kumaha Tabex jalan dina uteuk anjeun?  Kumaha ngagunakeun Tabex Ngeunaan Tangkal Laburnum

Entong ngantosan deui

Anjeun moal aya di situs ieu upami anjeun teu gaduh hasrat hirup bebas haseup.

Pesen Tabex anjeun ayeuna!