Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Sadayana ngeunaan Tabex - Sadaya ubar alami pikeun ngabantosan anjeun kaluar ngaroko


Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Tabex

Salami langkung ti 50 taun Tabex parantos ngabantosan jutaan di Éropa Wétan pikeun lirén ngaroko ku cara aman sareng alami. Dina jarak jauh 1865 acad. Orehov mendakan sareng nganalisis sitisin alkaloid anu aya dina Family Papilionaceae sareng mangrupikeun bahan aktif utama Tabex®. Cytisine kagolong kana kelompok blocker nikotin anu dipikaterang dina praktékna salaku stimulan réspirasi. Sitisin analisis farmakologis di jurusan farmakologi Sofia Médis Institute dimimitian pas tina 50an abad ka tukang sareng tujuanana nyaéta nyiptakeun bentuk dosis kanggo kabutuhan resusitasi. Salila studi ékspérimén dina ucing anu dibius, dua ahli farmakologi Bulgaria anu kawéntar

Prof Paskov sareng Dr. Dobrev ngahontal kacindekan penting yén kusabab karacunan na langkung handap tina nikotin sareng seuseueurna pangaruh periferal na langkung lemah dina sistim kardiovaskular sittinein tiasa dimangpaatkeun salaku alat gencatan roko sabab éta berinteraksi sareng reséptor anu sami dina manusa. awak babarengan sareng nikotin. Hal anu matak dina carita ieu nyaéta lima puluh taun ka pengker dua tukang ubar perokok penting sumping kana ideu anu hebat cara pikeun masihan kasempetan ka jalma anu ngandelkeun rokok pikeun buka sapanjang sindrom pantang kalayan gampang, ngiringan waktos eureun roko sareng dina waktos anu sami. ngarasa dirangsang, sapertos sitisin ogé parantos ngonfirmasi pangaruh anti lambung.

Dina taun 1962 di Bulgaria Prof Isaev ngasingkeun sitisin tina tutuwuhan kalayan pabrik ranté emas sareng ngamimitian panilitian anu intensif dina nyiptakeun produk médis munggaran Tabex®. Studi klinis ageung di Bulgaria, Jérman sareng Polandia nuturkeun anu negeskeun épéktipitas sareng kaseueuran kabutuhan kabutuhan sikap positip dina usaha lirén. Éta dipikaterang yén sindrom wanda sareng pantang mangrupikeun kaayaan psikis, anu dibarengan ku sababaraha kagumantungan, anu sesah diungkulan. Panilitian klinis anu dilakukeun di Bulgaria sareng luar negeri negeskeun kaunggulan ieu Tabex.

Maca deui:

Kumaha Tabex jalan dina uteuk anjeun?  Kumaha ngagunakeun Tabex Studi klinis ngeunaan Tabex Ngeunaan Tangkal Laburnum

Entong ngantosan deui

Anjeun moal aya di situs ieu upami anjeun teu gaduh hasrat hirup bebas haseup.

Pesen Tabex anjeun ayeuna!