Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Mangpaat Tangkal Laburnum


Tabex dikembangkeun sacara alami dumasar kana Cytisine Kalebet dina pepelakan Cytisus laburnum (Golden Rain akasia)

Sitinin sareng Tangkal Laburnum

Cytisine, ekstrak tutuwuhan anu sering dianggo di Éropa wétan pikeun ngabantosan hawa-nafsu ngeunaan roko anu aya hubunganana sigana langkung saé padamelan tibatan tambalan sareng gusi nikotin

Henteu matak lieur sareng sittosin blok wangunan DNA, sitisin mangrupikeun sari alkaloid tina laburnum atanapi tangkal hujan emas (Laburnum anagyroides), anu tumuh dina iklim haneut di sababaraha penjuru Éropa. Cytisine dioperasikeun ku cara ngahalangan aksés nikotin kana reséptor resep otak.

Sapertos nikotin, sitisin beracun nalika dicerna dina jumlah anu ageung (sami sareng ekstrak anu didamel tutuwuhan sanés) tapi aman dina dosis anu handap. Cytisine parantos diproduksi di nagara-nagara Éropa Wétan mangtaun-taun ka pengker Polandia sareng Bulgaria sareng teras dimanfaatkeun salaku bantosan di nagara-nagara Éropa wétan salaku 1960-an tapi kalolobaanana henteu dikenal di tempat séjén. Tabex mangrupakeun mérek dagang ti Sopharma Farmasi didirikan di Sofia, Bulgaria anu nimukeun Tabex sareng mimiti mendakanana dina taun 70an.

Panilitian klinis nunjukkeun yén pangobatan sareng dasar Tabex® ngabalukarkeun individu anu nyerah ngaroko di langkung ti 57% jalma.

Sitisin ngagaduhan sipat anu sami sareng ngaroko tapi dina tingkat karacunan anu langkung handap. Tabex® mujudkeun diantara hasil anu pangsaéna dugi ka ayeuna pikeun bantosan nyerah rokok sacara alami!

Tabex® ditoleransi sacara luar biasa, sareng dimangpaatkeun dina cara terapi, ngamungkinkeun prosés anu lambat pikeun nyerahkeun roko anu teu aya efek samping utama. Teu aya efek samping utama anu dilaporkeun nganggo sitinin sareng ngan kasus hampang nunjukkeun rada burih nalika dipaké dina dosis anu langkung luhur.

Maca deui:

Kumaha Tabex jalan dina uteuk anjeun?  Kumaha ngagunakeun Tabex Studi klinis ngeunaan Tabex