Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Kumaha cara kerja Tabex?


Kumaha cara kerja Tabex?

Tabex mangrupikeun produk ubar ngalawan roko. Punten waspada yén éta sanés ubar naon waé tapi produk anu lengkep alami anu didamel tina ekstrak tutuwuhan. Éta sayogi mésér tanpa resép. Minat sadunya parantos tumuh dina sababaraha taun ka pengker kusabab épéktipitasna.

Tabex ngagaduhan pangaruh anu komprehensif kana mékanisme patogénetik katergantungan nikotin:

  • Sitisin alkaloid mangrupikeun antagonis reséptor nikotin anu kuat.
  • Cytisine ngagaduhan kisaran terapi anu langkung lega tibatan nikotin anu ngajantenkeun profil aksi na langkung aman.
  • Cytisine ngirangan gejala déprési anu patali sareng henteuna mabok nikotin.
  • Dibandingkeun sareng nikotin, éta ngagaduhan pangaruh langkung lemah kana sistem saraf periferal sareng tekanan getih

Dina jero uteuk anjeun

Cytisine mangrupikeun agonis tina cholinoreceptors ti ganglia vegetative sareng kagolong kana grup ubar gangliostimulate. Éta ngagumbirakeun cholinoreceptors nikotin anu sénsitip pisan tina mémbran postynaptic di ganglia vegetatif, sél chromaffin dina bagian molekul kelenjar suprarenal sareng daérah refleksogenik sinocarotid, anu ngahasilkeun éksitasi pusat pernapasan, utamina sapanjang répléks, simulasi pelepasan adrénalin ku sisi medullary kelenjar suprarenal sareng tumuhna tekanan getih. Saatos nyerepna tina saluran pencernaan, sitisin berperan salaku zat ngagantian roko anu ngirangan periode interaksi antara ngaroko sareng reséptor anu pakait. 



Ieu teras nyababkeun turunna bertahap sareng gencatan perokok sareng kecanduan nikotin awak. Seueur panaliti mastikeun dina sababaraha percobaan farmakologis hubungan antara sipat ubar sitisin sareng bako, sakumaha anu dijelaskeun ku Dale & Laidlaw sareng didukung ogé ku kasimpulan anu langkung kuat salaku stimulasi ganglion tibatan ganglioblocking Zachowsky, Anichkov, Dobrev sareng Paskov, Daleva, jst. . langkung kuat salaku ganglion-stimulasi tibatan salaku ganglioblocking sacara signifikan langkung kuat salaku ganglion-stimulate tibatan salaku ganglioblocking calo. Épék sabanding tina dua ubar dicandak dina ékspérimén ngeunaan ngaroko sareng sitisin langkung kuantitatif tibatan kualitatif. Épék sabanding tina dua ubar dicandak dina ékspérimén dina beurit sareng ucing, atanapi kana Guinea Guinea ileum sareng diafragma beurit, dosis sitinin mangrupikeun 1/4 dugi 2/3 tina dosis roko. Sistem, Cytisine ngagaduhan sistem saraf anu langkung lemah, Cytisine ngagaduhan pangaruh anu langkung lemah dina sistem saraf ngabandingkeun.

Maca deui

Kumaha ngagunakeun Tabex Studi klinis ngeunaan Tabex Ngeunaan Tangkal Laburnum

Entong ngantosan deui

Anjeun moal aya di situs ieu upami anjeun teu gaduh hasrat hirup bebas haseup.

Pesen Tabex anjeun ayeuna!