Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Kumaha ngagunakeun Tabex


Kumaha cara nganggo Tabex pikeun lirén ngaroko dina 25 dinten

Tabex dikaluarkeun sacara lisan numutkeun jadwal ieu: Upami hasilna henteu nyugemakeun, pangobatan tiasa diteruskeun sareng terapi 30 dinten tiasa dilanjutkeun saatos 2-3 bulan. Perlakuan kedah diterapkeun saluyu sareng jadwal ieu:

  • Dinten 1 dugi ka 3: 1 pil 6 kali unggal dinten kalayan turunna sajajar tina jumlah roko anu dikonsumsi. Dina akhir dinten katilu anjeun bakal nyandak roko terakhir anjeun. 
  • Dinten 4 dugi ka 12: 1 pél unggal 1/2 jam. 
  • Dinten 13 dugi ka 16: 1 pél unggal 3 jam.
  • Dinten 17 dugi ka 20: 1 pil unggal dinten.
  • Dinten 21 dugi ka 25: 1 dugi ka 2 tablet unggal dinten.

Rencana pangobatan ieu lumangsung sakitar sabulan, sareng tiasa diulang jumlahna dua bulan. Panalitian nunjukkeun ieu langkung épisién kalayan langkung seueur pasién anu nyerah ngaroko saatos 60 dinten.

Upami anjeun tukang ngaroko beurat disarankeun mesen dua bungkus, janten upami siklus kahiji henteu suksés anjeun tiasa langsung ngamimitian siklus kadua.

precautions

ngaroko tiasa nyababkeun parasaan pikaresepeun sapanjang administrasi Tabex. Jumlah rokok roko ku jalma salami 3 dinten awal kedah dikirangan laun. Gencatan patempuran roko sadayana kedah lumangsung paling henteu ti dinten ka-5 saatos mimiti mimiti tangtosna. 

Maca deui

Kumaha Tabex jalan dina uteuk anjeun? Studi klinis ngeunaan Tabex Ngeunaan Tangkal Laburnum 

Entong ngantosan deui

Anjeun moal aya di situs ieu upami anjeun teu gaduh hasrat hirup bebas haseup.

Pesen Tabex anjeun ayeuna!