Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Mésér Pél Tabex Online

Kaluar ngaroko dina 25 dinten kalayan Tabex.

Mésér Tabex online! Aman, gampang sareng gancang!

Tabex parantos dianggo mangtaun-taun di Éropa wétan. 

Mangrupikeun produk anu alami sareng kabukti épéktip.

Pencét di dieu pikeun maca langkung seueur ngeunaan Tabex

Entong runtah artos anjeun dina tambalan, permén karét atanapi pangobatan kimia!

Ieu hiji-hijina ubar alami pikeun kecanduan nikotin anu tungtungna ngabantosan anjeun lirén ngaroko!

Naha anjeun terang umur rata-rata lalaki ngamimitian ngaroko nyaéta 13?

Pesen dinten ayeuna sareng bebas haseup!

Ti ieu dugi ka ngaji dina 25 dinten?

Naha kuring kedah milih tabex?

FAQ

Kumaha pesenan kuring bakal dikirim?

Kami ngirim di seluruh dunya, langsung ti mitra kami di Polandia, dimana Tabex dihasilkeun. Tabex anjeun bakal dikirim kalayan bungkusan aslina sareng pitunjuk panggunaan.

Kumaha kuring nganggo Tabex?

kaca ieu ngandung pitunjuk ngeunaan cara ngagunakeun Tabex pikeun lirén ngaroko.

Kumaha kuring mésér Pél Tabex?

Kantun pencét dina tombol "Mésér" atanapi tuturkeun link ieu pikeun nempatkeun pesen anjeun. Kami nampi sababaraha cara pamayaran.

Sakumaha gancang anjeun nganteurkeun?

Pas pamayaran anjeun nampi pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 3-4 dinten damel. Gumantung kana lokasi anjeun tiasa dugi ka dua minggu kanggo paket sumping.

Naha anjeun nawiskeun pengembalian dana?

Upami anjeun milih kiriman anu dilacak sareng urutan anjeun henteu dikirimkeun kami bakal nawiskeun ngabalikeun duit sakumaha per kami kawijakan ngabalikeun duit.

Naon tabex?

Tabex ngabantosan anjeun kaluar tina kecanduan roko. Bahan aktif dina Tabex disebat sittine.

Naha sitisin sayogi di Amérika Serikat?

Leres, kami ngintun Tabex sadunya!

Naha sitinin aman?

enya, studi klinis parantos dilaksanakeun sareng teu aya buktos cytisine teu aman.

Naha aya efek samping?

Salami anjeun nuturkeun ieu paréntah panggunaan anjeun moal aya bewara efek samping tina Tabex. Upami anjeun teras-teras ngaroko bari nyandak Tabex anjeun bakal ngalaman perasaan anu teu pikaresepeun atanapi seueul 

Harita customer

Dumasar pedaran 27
70%
(19)
4%
(1)
4%
(1)
11%
(3)
11%
(3)
N
Nadjia Senous
sampurna

Cela fait maintenant 4 jours que j'ai arrété la cigarette grâce à Tabex et ça se passe trés bien.

D
Dina Elidissi
JAMMER!

1 pakje besteld, betaald en niets ontvangen helaas. Ik krijg ook ge reactie op mn mailtjes.

B
Barbara Lamarre

Hanjakal, teu saé

S
Sandra Schlindwein
Cing ati ati

Hi

Naha anjeun ngarepkeun langkung seueur paménta ngeunaan pamayaran kami ngeunaan buktina anu dikirim ka anjeun? 

kuring reuwas yén anjeun henteu naroskeun naon-naon ngeunaan surat anu kami nampi pikeun neraskeun pamayaran, saatos pesen kami dina situs Wéb anjeun!

Sigana henteu Matéri pikeun anjeun. Janten naha urang kedah masihan naséhat ka palanggan pikahareupeun anjeun ngeunaan teu paduli kana pembayaran kami?

Kami tiasa ngalaksanakeunana dina basa Perancis, Italia, Spanyol ogé, dugi ka anjeun ngabéréskeun masalah pembayaran anu didamel tanggal 18 Méi 2021

Ngarep-ngarep ngadangu ti anjeun pisan 

Wasalam

S
Sandra Schlindwein

Pas de nouvelles depuis le payement

Voilà 4 mail envoyé a tabex .expert sans réponses, puis un mail a tabex support toujours sans réponse.
Le règlement a bien été débité du compte mais plus aucun suivi.
Envisageons de porter plainte.
Pas sérieux du tout, commande réglée et puis plus rien.

MEFIEZ VOUS

Mésér Mésér sabungkus Pél Tabex online - 100 pél

€ 36,99

€ 39,99

21 hal kajadian nalika anjeun lirén ngaroko ..