Perokok gaduh résiko langkung luhur pikeun katépaan COVID-19

Mésér Pél Tabex Online

Kaluar ngaroko dina 25 dinten kalayan Tabex.

Mésér Tabex online! Aman, gampang sareng gancang!

Tabex parantos dianggo mangtaun-taun di Éropa wétan. 

Mangrupikeun produk anu alami sareng kabukti épéktip.

Pencét di dieu pikeun maca langkung seueur ngeunaan Tabex

Entong runtah artos anjeun dina tambalan, permén karét atanapi pangobatan kimia!

Ieu hiji-hijina ubar alami pikeun kecanduan nikotin anu tungtungna ngabantosan anjeun lirén ngaroko!

Naha anjeun terang umur rata-rata lalaki ngamimitian ngaroko nyaéta 13?

Pesen dinten ayeuna sareng bebas haseup!

Ti ieu dugi ka ngaji dina 25 dinten?

Naha kuring kedah milih tabex?

FAQ

Kumaha pesenan kuring bakal dikirim?

Kami ngirim di seluruh dunya, langsung ti mitra kami di Polandia, dimana Tabex dihasilkeun. Tabex anjeun bakal dikirim kalayan bungkusan aslina sareng pitunjuk panggunaan.

Kumaha kuring nganggo Tabex?

kaca ieu ngandung pitunjuk ngeunaan cara ngagunakeun Tabex pikeun lirén ngaroko.

Kumaha kuring mésér Pél Tabex?

Kantun pencét dina tombol "Mésér" atanapi tuturkeun link ieu pikeun nempatkeun pesen anjeun. Kami nampi sababaraha cara pamayaran.

Sakumaha gancang anjeun nganteurkeun?

Pas pamayaran anjeun nampi pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 3-4 dinten damel. Gumantung kana lokasi anjeun tiasa dugi ka dua minggu kanggo paket sumping.

Naha anjeun nawiskeun pengembalian dana?

Upami anjeun milih kiriman anu dilacak sareng urutan anjeun henteu dikirimkeun kami bakal nawiskeun ngabalikeun duit sakumaha per kami kawijakan ngabalikeun duit.

Naon tabex?

Tabex ngabantosan anjeun kaluar tina kecanduan roko. Bahan aktif dina Tabex disebat sittine.

Naha sitisin sayogi di Amérika Serikat?

Leres, kami ngintun Tabex sadunya!

Naha sitinin aman?

enya, studi klinis parantos dilaksanakeun sareng teu aya buktos cytisine teu aman.

Naha aya efek samping?

Salami anjeun nuturkeun ieu paréntah panggunaan anjeun moal aya bewara efek samping tina Tabex. Upami anjeun teras-teras ngaroko bari nyandak Tabex anjeun bakal ngalaman perasaan anu teu pikaresepeun atanapi seueul 

Harita customer

Dumasar pedaran 14
79%
(11)
0%
(0)
7%
(1)
14%
(2)
0%
(0)
M
M.
inpo paménta

Wilujeng énjing
Abdi henteu acan nampi produk na

Hai Marco!

Hatur nuhun pikeun pameseran anjeun. Kami ngirim pesanan anjeun 16 Des kamari Kusabab éta pengiriman gratis, teu aya pelacak anu sayogi, sababaraha palanggan tiasa nampi pesenan na dina 7-14 dinten kerja, anu sanésna, sakitar 20 dinten kerja, gumantung kana lokal nagara anjeun tulisan. Kami mastikeun yén sadaya pesenan anu dikirim katampi ku konsumén kami. Ngan ukur aya panundaan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés,, anjeun tiasa ngirim pesen ka kami iraha waé. Nuhun kana kasabaran anjeun.

Margaret

A
AB
Tabex pikeun lirén ngaroko

Épéktip pisan.

N
NJ

👍👍

A
AH
Abdi masih ngaroko

Alesan teu acan nampi pil na !!!

Hai, Hapunten bilih teu acan nampi pesen anjeun. Kami ngirimkeun éta 6 Nov panungtungan.
Kusabab éta pangiriman gratis, teu aya pelacak anu sayogi, nanging, sababaraha palanggan tiasa nampi pesenan na dina 7-10 dinten kerja, anu sanésna, sakitar 14 dinten damel dugi ka 20 dinten kerja gumantung kana pos lokal nagara anjeun. Kami mastikeun yén sadaya pesenan anu dikirim katampi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés, anjeun tiasa ngirim pesen ka kami iraha waé.

Tetep aman sareng séhat!

Wasalam
Jean Bern
Dukungan Tabex 

A
A.
Disarankeun kacida

Ieu mangrupikeun produk anu pangsaéna anu kuring kantos ngaluarkeun rokok. Kuring gaduh sababaraha kambuh mangtaun-taun tapi gampang ngancikna sareng Tabex. Layanan palanggan di Tabex resep pisan sareng propésional. Kalayan Tabex teu aya alesan pikeun henteu lirén ngaroko. Sareng éta yakin yén produk ieu parantos aya mangtaun-taun sareng tiasa dipendakan di seueur toko obat lokal di sapanjang Bulgaria. A.

Hatur nuhun, Aly! Ngahargaan anjeun nyéépkeun waktos pikeun ninggalkeun Tabex mangrupikeun tanggepan anu saé, Jaga sareng tetep aman!

Mésér Mésér sabungkus Pél Tabex online - 100 pél

€ 34,95

€ 39,99

21 hal kajadian nalika anjeun lirén ngaroko ..